Saturday, April 12, 2008

Senseo

Stomme Senseo.

Niet in de laatste plaats omdat Senseo's tegenwoordig voor een appel en een ei in de winkel liggen, staat bij ons de oranje variant op het aanrecht. Bijna overbodig aangezien ik de enige ben die koffie drinkt en het verbruik ook nog eens beperk tot slechts één koffiepad per dag, maar afijn.

Om waar voor je geld te krijgen en hebberig naar deze nieuwe upgrade waagden we ons aan Senseo Hot Chocolate. Als het de bedoeling is het achtergebleven drabje uit de pad te likken is het een briljant idee geweest voor mensen die graag exact drie druppels chocolademelk willen drinken aangezien dáár tenminste chocolademelk in is blijven zitten! In je kopje zit vervolgens een teleurstellend beetje bruingekleurd water met slechts de suggestie van chocola waar suiker niet eens in oplost.

In verlenging van dit Senseo fiasco ligt de gebruiksaanwijzing:


"Roer tijdens het gebruik van de Senseo met een lepeltje in het kopje om water en koffie met te vermengen. Pas hierbij op voor opspattend water, dit is kokend water en dus zeer heet."
Eh, hoe lang denken Senseoanen dat theelepeltjes zijn? En met welke reflexen verwachten ze in vredesnaam dat ik opspattende koffiespetters kan ontwijken? En je meent het; kokend water is héét? :S
Het is maar goed dat ik niet aan Nederland In Beweging of willekeurige ochtendgymnastiek doe, anders zou ik niet eens energie overhouden om 's ochtends koffie te kunnen zetten :S

Oh ja, bijna vergeten; vergeet je niet aan te melden bij de Odd & Woolly Hyves! Naarstig op zoek naar leden, dus wees welkom... :)

www.oddandwoolly.hyves.nl

No comments: