Saturday, April 5, 2008

Buy or die

Buy or die.
Iets wat je in Indonesië als leus in winkels ziet hangen.

De tweede dag van Vrouw, een dag vol manicures, salsa lessen, modeshows, power seminars, kledingadviseuses, gezonde smoothies, tapas workshops, Lady Liners...en een ontembare stroom vrouwen : )



En wat hebben we vandaag geleerd?



* nooit een spotlicht handmatig van hoek veranderen als hij al ruim 6 uur heeft gebrand



* belleblaasbellen blijven liggen op tapijt...en vormen de dag erna zeepvlekken die er niet uit willen



* braaksel idem dito



* Scheidingsmakelaars bestáán gewoon echt



* covers zodanig coveren dat je zelfs het dialect van de originele zangeres nadoet terwijl je begeleid wordt door een matenpikkende gitarist is niet zozeer een "optreden". En dat een half uur lang.



* "Relax, take it easy" van crowdpleaser en middenmoter Mika zal door zn disco-inslag helaas voor altijd en eeuwig het lijflied van elke zelfrespecterende midtwintiger zijn (count me out; ik háát Mika)



* Is het WTC Expo ook niet gewoon een openbaar gebouw? Dunkt mij dat er dan NIET mag worden gerookt...



* alle beursgangers hebben zich voor de gelegenheid opgetut! Zo leuk :)



* het is onze voormalige bovenbuurvrouw die overigens nog steeds hoorbaar in dezelfde portiek woont wederom gelukt er door een slechte haarkeuze nóg weer 5 jaar ouder uit te zien. We hadden al voorspeld dat zij in al haar voorspelbaarheid binnen nu en afzienbare tijd een "kittig" en "vlot" kapsel zou nemen...en tadaa, ze is ons zelfs vóór geweest!



* Lidl cola is toch het lekkerst :)



* noot aan de "modellen"; het naveltruitje is niet voor iedereen



* noot aan ruim 75 % van alle beursgangers: de spijkerbroek in de laars gepropt is al helemaal voor niemand :S



* En wat nu helemaal hip is in deze vrouwvriendelijke tijden is de vrouw met de gitaar en een hees stemmetje. Verschrikkelijk. Ik noem alle Colby's, Norah's, Katie Melua's, Leona Lewissen...en de rip off die zich vanmiddag een ware rock chick waande. Brrr.



Op naar jammergenoeg de derde en laatste dag van de beurs. Ik had vandaag een muziekdoosje aan een mamma-in-spé verkocht die nog 5 weekjes moet, het idee dat haar baby'tje straks luistert naar dat speeldoosje...dat zijn toch altijd de allerleukste dingetjes :)





No comments: