Monday, April 19, 2010

And in the left corner...

...volslagen onprofessionele webwinkels.

Denk je met je goeie gedrag een informatieve verwittiging te sturen over deelname aan Holy Stitch, vind je in de helse krochten van digitale eentjes en nulletjes een overgewaardeerde zelfuitgeroepen kunstenares die overigens blij mag zijn dat ze met zo'n onuitspreekbare winkelnaam en idem mailadres überhaupt nog op het net te vinden is.
Slechts bij de gratie van mijn inmiddels getrainede speurneus kon ze worden gevonden, waarvoor ik dubbel en dwars een bikkelharde schouderklop verdien aangezien haar prutterige maaksels dankzij middelmatigheid in creativiteit nogal wegvallen tussen echte kunstenaars en het een wonder mag heten dat ik bij toeval over haar zwak vormgegeven website struikel.

Dat ze niet wil deelnemen.
En dat het zou helpen als ik direct in de eerste regels van het mailtje zou voorstellen wie ik was.

Ik kan mij oprecht niet heugen dat het een vereiste is om in zo'n geval je naam te noemen, zeker niet als ik spreek vanuit een evenement waarmee ik de mail nota bene onderteken. Bovendien ben ik niet gediend van onnozele randinformatie waar ik niet om heb gevraagd en heb ik op momenten als deze altijd zin om met een splinterige deegroller het toetsenbord waaraan ze typt met een welgemikte lel tot gruis te slaan.

Klantvriendelijkheid is onbetwist 50% van een webshop en je netwerk misschien zelfs nog wel meer, dus hoe denk je je hoofd boven winkelwater te houden als je niet klantvriendelijk bent en daarmee riskeert je maaswerk van contacten te vermallemoeren door ze te vertoornen?
People talk.
En als je je niet professioneel opstelt en je andere webwinkeliers op hun online teentjes trapt, dan kunnen ze je netwerk behoorlijk reduceren.
Maar goed, dan was deze talentloze amoebe nog kruipsel van veel woorden: naast de vele onbeantwoorde krabbels wordt er ook nog wel eens doodleuk kortaf gereageerd met een snauwerige 'nee', en och, dit onplezante relaas is louter het topje van de ijsberg.

Weer volop in de voorbereidingen voor Holy Stitch.
Jee.

5 comments:

♥ Liefgeval ♥ said...

Heeeel benieuwd over wie dit gaat :p wat mij betreft mag je het hardop uitroepen :p!

Anni said...

Oh ja ik zou die website wel eens willen zien!

lisette said...

Ben ook erg benieuwd.. wel K zeg.

Hydi said...

Hoi, keep it cool!

Siem said...

Hey, heb een tijd terug zo'n etui met appeltje van je gekocht en heb toen je Blog om de één of andere reden gemist. Kwam hem via via tegen. Leuke schtijfstijl heb je!
Laat je niet opjutten door zo'n tuthola, die hou je altijd.

Groeten Siem