Monday, September 29, 2008

Odd & Woolly Mail & Win

Ik maar denken origineel te zijn door bij deze Mail & Win een ander hoedje dan vorige maand te gebruiken, wordt het daadwerkelijke trekken van de winnende naam onuitvoerbaar gemaakt doordat het mohair van het gleufhoedje zich extreem statisch had geladen aan het oppervlak van de tafel. Juist.

Zakkende avondzon, elektrocutie en een vertoornde kat die per ongeluk statisch werd geladen toen ze voorbij liep weerhielden mij er echter niet van...

...Kristel als winnares van de Odd & Woolly Mail & Win augustus/september tussen de kilovolts en ionen te vissen!

Inmiddels staat de Mail & Win van oktober op de website van Odd & Woolly...of je kijkt gewoon even hieronder :)ODD & WOOLLY MAIL & WIN OKTOBER

Ook een onverzadigbare tassen-obsessie? Maar nooit genoeg vakjes (of gewoon teveel onnodige spullen :P) in je tas?

Geef dan even antwoord op onderstaande vraag, speur door de webshop, mail het resultaat van deze wiskundige beproeving ovv "Mail & Win oktober" naar info@oddandwoolly.nl en maak kans op een handgemaakt vilten tasje naar keuze.
Wat is het totaalbedrag aan viltkralen op bovenstaande foto?


En om het meedoen nog aantrekkelijker te maken kun je je winkans vergroten door deze Mail & Win tussen neus en lippen op je weblog te noemen!

Heb het idee opgepikt tijdens een van mn lamlendige zondagmiddag weblog-wandelingen...en zorgt bij deze voor een extra papiertje met jou naam in de inmiddels onmisbare Hoed :)

Namen komen wederom op de Mail & Win pagina van Odd & Woolly te staan...als bewijs van je hoofdrekentalent :P

Deze Mail & Win sluit 31 oktober 2008.

No comments: