Saturday, February 8, 2014

REVIEW - Wolken cake citroen

Graag waan ik mij een zelf uitgeroepen criticus. 
Een over het kreupele paard getilde beoordelaar. 
Een zogeheten azijnpisser.

Daarom leek het mij mijn asociaal onbegrensd ego passend af en toe een review over uit het winkelschap geplukte bikkernij en eetbaarheid te bloggeneren...te beginnen met een wit besuikerd bakwerkje uit de oven :)


PRODUCT: Wolken Cake citroen van Dr. Oetker
PRIJS: 2,39

Sta jij Chinese tomatensoep te roeren met een blikopener? Denk je dat je bakerwten in een winterse stoofschotel kan verwerken? No problemo, want Wolken Cake is zodanig idiot proof ontwikkeld dat het sponzige taartje nagenoeg onmislukbaar kan worden genoemd :P
Op een klein kannetje slagroom en drie eieren na hoef je verder niets toe te voegen, en na slechts een uurtje in de oven mag je met je handen op je rug en face first je weg eten door de luchtigste cake die je ooit je malende kiezen heeft gepasseerd.
De smaak van citroen is goed doch absoluut niet overheersend aanwezig, het korstje niet te droog, de cake is makkelijk te snijden en laat moeiteloos los van de bakvorm, waardoor je je fluffy wolkenhapje tenminste niet met grote gapende gaten op de etagère hoeft te schuiven. 

I SAY: Heerlijke, zachte cake voor en lief prijsje, waarmee je in een hik en een handomdraai je hele kwetterende eskader aan visite van een flink stuk zoetigheid voorziet. En dan te bedenken dat er ook nog een chocolade-variant van bestaat. 
Oh my ^-^ 

4 comments:

sarapirat said...

mmmmm ziet er lekker uit!

Noni said...

And it was gooooood! ^-^

Spoelstar said...

Nomnomnom!

Els04 said...

misschien heb jij wel uitzonderlijk veel baktalent :)