Tuesday, June 16, 2009

Certificaat

HOERA!
Eigenlijk kon de vlag afgelopen woensdag al op het dak want technisch gezien heb ik die dag voor het allereerst sinds mn havo-diploma een noemenswaardige tastbare bevestiging van mijn kunnen in ontvangst mogen nemen...maar juridisch gezien ook weer niet, want mn naam is heel fantasievol maar schromelijk verkeerd geschreven.
Dit berichtje was dus eigenlijk bedoeld voor de heuglijke woensdag, maar aangezien men bij de gemeente Leeuwarden tot aan vandaag standvastig vindt dat er een "e" achter mijn naam moet worden gefrommeld is het bejubelde certificaat vooralsnog ontheven van zijn titel en wederom gedegradeerd tot een gewoon velletje printerpapier.

Communicatie en motivatietraining bestond uit maar liefst 54 didactische uurtjes verdeeld over 9 dagen met tal van verborgen leermomentjes, ongemakkelijke rollenspellen, een hele bijzondere trainingscoach en een heuse acteur. Met je eigen kwaliteiten als rode draad en de doelstelling beter inzicht te krijgen in wat je nou eigenlijk echt wilt op de werkvloer was het verbazingwekkend hoe mensen in slechts 9 dagen veranderen en hoe sommigen op een positieve manier al een heel ander beeld neerzetten dan ze van zichzelf hadden. En het enge is, aan het eind van die negen dagen ken je iemand beter dan dat je een collega misschien pas na een jaar zou kennen.
De training werd in bijzijn van een drietal Werkacademie afgezanten officieel afgesloten met een babbeltje, een uitreiking, echte Friesche oranjekoek van een prijswinnende bakker en een verkeerd gespeld certificaat.

Bedankt Andrew!
Bedankt Annamarie!
Bedankt Douwe!
Bedankt Edward!
Bedankt Margot!
Bedankt Marianne!
Bedankt Wessel!

Hele lieve, mooie mensen die het stuk voor stuk niet verdienen muurvast te zitten in de oneerlijke klauwen van bureaucratie ^-^

3 comments:

Anonymous said...

GEFELICITEERD! Weer wat mooie skills erbij :)

lisette said...

Supergefeliciteerd!! Allemaal eigenlijk!

Little Z said...

Hey, gefeliciteerd zeg!

Ha, ha, Trui het Schaap. Arme Shaun.... gelukkig heet ie nu gewoon Shaun het schaap... (en ik wil ooit nog wel z'n truitje breien...)