Sunday, December 7, 2014

X-mas is coming! ^_^

December. Kitscherig boompje in de kamer. Een stardust spoor van zilverkleurige glittertjes die je onbedoeld met je wollig warme sokken door het hele huis verspreid. De constante kans op meedogenloze elektrocutie door de fleece-deken waar je gedurende het snerpende winterweer mee bent vergroeid. Gezellig flikkerende waxinelichtjes in de vensterbank. Je elke dag weer kotsmisselijk eten aan die gruwelijk heerlijke musketkransjes met groene of rode spikkels. Genieten van de enige periode in het hele jaar dat er ook nog daadwerkelijk echte post op de deurmat dwarrelt.

December. Zonder twijfel mijn meest favoriete maand :)

5 comments:

De Dotties said...

Ik ben het er helemaal mee eens! Ik kan niet wachten tot de feestdagen weer hier zijn! Jammer genoeg is het voor mij dan ook studeerperiode.

Ingrid Orens said...

Aha ! Nog een decemberfan :-) !
Vooral die glitters door het hele huis uit, zo herkenbaar ;-). De musketkransjes zijn dan weer net iets minder herkenbaar... Dat wordt seffens een bezoekje aan google.nl ;-)))

Noni said...

@De Dotties Pfff...succes met studeren dan! Gewoon lekker in een fleece dekentje :P

@Ingrid Haha! O man...je weet niet wat je mist, hoor! Voor musketkransjes kun je me echt middenin de nacht wakker maken ^_^

Liza Veenendaal said...

Heeeerlijk he om zo met je boom bezig te zijn!

Giientjeee said...

Ja december I love it! <3 x