Friday, April 6, 2012

I do!

I will say no more ^-^

Ook al zijn ze potsierlijk gehuld in een flutterig kartonnen doosje van meervoudig koninklijk beëdigd trouwringspecialist V&D.
En is het zilveren kleinood eigenlijk ruim een maat te groot.
En is het toch een mooi gebaar dat vriendlief zn ring 's nachts af doet zodat het zachte kraakbeen rond mn neus enkel wordt verbrijzeld door onrustig slaapwandelende vuisten, maar tenminste niet door een vuist met een een ring.
En lag er op de dag dat we de verblijdende verlovingsgroet aan sibbe en parentage wilden brengen een morsdode en aan flarden gevlogen witte duif op het mistroostig nat geregende binnenplein.
En brachten wij het heuglijke nieuws tegen het decor van een verlaten cellenblok in een spookachtig leegstaande gevangenis, waarvan de toepasselijkheid werd opgepikt door de Foute Oom die zich na de woorden "levenslange celstraf" en "voor eeuwig geketend" tevergeefs probeerde te belamlendigen aan de advocaat en Baileys topping van de cupcakes.

But I will say no more.
Just save the date on July 14 2014 ^-^

5 comments:

Kreatita T said...

Proficiat!
En je mag meer vertellen hoor :)

Dutch Apple said...

Jihaaaaaaa! Je bent gestrikt! En stiekem vind je dat heulemaal niet erg! ;-)
Gefeliciteerd meid!

Liefs!

Yfke said...

:DDDDDDDDDDDDDD
(dat is alles wat ik kan toevoegen)
:DDDDDDDDDDDDDDD
(okee, en dat in het vakje waarin ik verifieer dat ik geen robot ben, het eerste 'woord' is 'onessure' - tja, dat vind ik dan weer leuk)

CreaCuties said...

Wow, gaaf joh, van harte gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd in wat voor jurk jij gaat verschijnen, jouw kennende is dat niet iets heul gewoons :p Geniet ervan meid!

Evelief said...

Hieperdepiep Hoera!!! En wat een mooie datum!!! Heel Frankrijk viert feest! En wij hier thuis ook! Mijn zoon en ik hopen dan beiden een jaartje ouder te worden! Hiep Hiep Hoera!!!