Thursday, December 17, 2009

SneeuwWinter wonder asowereld :P

9 comments:

Anna said...

Valeriusstraat?

Noni said...

Bijna: Bernard Zweersstraat ^-^

Lisette said...

Wauw! Dan is het bij ons aan de kust maar een zielig beetje... En ik vond alle berichten op de radio al zo overdreven, maar nu snap ik het! Heb je al een sneeuwpop gemaakt?

Anna said...

Oh... die ken ook wel.

rainwreck said...

SNEEEEUW! Moet je voor de grap Fable erin zetten en dan zien hoe zeerdoorheen springt in een poging zo min mogelijk sneeuw aan te raken. XD (aww zielig)

Doen jullie nu ook alle boodschappen weer lopend of trotseert Jappe de straten op de fiets?

Noni said...

Fable heeft een helluva time om alle sneeuwvlokjes vanachter het raam aan te vallen, haha!

Boodschappen doen is inmiddels een verloren zaak aangezien de straat bedekt is met een halve meter ontrotseerbare sneeuw :S
En bovendien staat asovoortbrengsel Brendan de hele dag in de straat te etteren en sneeuwballen met een kern van ijspegels op voorbijgangers te gooien...

Maar in ieder geval...sneeuw! YAY! ^-^

minkeltje said...

Ik heb vandaag maar een vrije dag genomen, want wilde niet door de sneeuw (in Eindhoven begon het gister pas..)

Toch wel jammer dat het vooruitzicht dan niet die Witte Kerst is..

NoeKs blogt... said...

Wauw, mooie foto's. Wij, in het zuiden des lands, hebben nog nauwelijks neeuw gezien! Jammerjammer, maar misschien morgen.

zonnekindpop said...

volgens mij woon jij in dezelfde flat als ik ooit heb gewoont in 1995 tot 1997. Ik woonde in de johan wagenaar straat . Want ik zag een foto met je kacheltje en het leek precies de zelfde schoorsteen. Grappig!
Ook wel grappig is dat mn vriendin in de willem pijperstraat gewoont heeft ook in dezelfde tijd en zij had precies zon katje als jij hebt.
Inmiddels wonen wij en ook mn vriendin in Hurdegarijp

Ik vilt ook, ik maak gestaltes. Ik zal als ik na mn werk nog tijd overheb naar het blokhuis komen op 12 febr. Lijkt me leuk.
Hendrika