Friday, January 2, 2009

Happy newyear!

Na een hoogst onplezierig ritje met een onwelriekende poes op de achterbank, stapten we drie autovullende kattenscheten en vier pauzes op de vluchtstrook om frisse adem te halen later uit in Hoogezand, ons nieuwjaarsadres waar we bij aankomst al wisten dat we ons ongetwijfeld thuis in de buurt zouden voelen toen er een groots vuur uit een onappetijtelijk matras werd ontstoken waarop een meuk aso's lege pizzadozen en stampvolle huisvuilzakken aan het barbecuen was terwijl de dikke rook dankzij hun onnadenkendheid en galmende leegte in het voorhoofd twee flats volledig in de roetlucht zette.
Na deze verwondering liepen we naar boven, parkeerden we neurotikat met kattensnoepjes en kerstballen ter afleiding bij de kerstboom en onder een overvloedig bikkesement keken we soezig van het eten de nieuwjaarsconference van Youp van 't Hek tot het uur naderde dat niet Abba maar Dianna Ross ons 2009 in zong. Vervolgens na champagne en nog meer vreterij met een laatste blik op en de buurvrouw die vertederd zakjes vuil aan haar kinderen uitdeelde die ze op de inmiddels blakerende vlammen mochten gooien in bed gekropen om tegen half zes pas in slaap te vallen omdat de sympathieke zijburen thuiskwamen toen wij net vijf minuten lagen en het gore lef hadden de muziek en hun stemgeluid zo hard aan te zetten dat het bed ervan trilde en ik poes niet eens meer kon horen spinnen.

En och, als je dan toch tandenknarsend wakker ligt op nieuwjaarsdag is er niks toepasselijker dan je goede voornemens te overdenken :)

* Een compleet nieuwe website alles om verlost te zijn van de boemannen van mijnwebwinkel.nl

* Mn eigen raketbasis oprichten zodat de nabijgelegen verduvelde vliegbasis ook eens geluidsfoltering van mij kan ondervinden

* Brendon Urie trouwen maar met het bijwonen van een concert neem ik ook genoegen :P

* Zelda the Phantom Hourglass op de DS uitspelen het is toch belachelijk dat ik niet eens een fictief figuurtje met een plastic stokje kan verslaan?!

* De gave om ondersteboven op het plafond te kunnen lopen meester worden buurvoornemen nummer 1

* Als antwoord op de waterballon de cement-ballon ontwikkelen buurvoornemen 2

Fijn 2009!

7 comments:

Angélique said...

hihi, ik vind je voornemens leuk! Een tof 2009 gewenst.

Noni said...

Och, de minst haalbare vind ik persoonlijk toch wel Zelda uitspelen :P

Little-Z said...

Ha, ha, jij blijft lollig! Ik wens je succes met je voornemens en ik houd je aan het voornemen om eens een kraam te delen ;)

En een mooi, creatief 2009 gewenst!

Merel said...

Voor jou een pluizig nieuwjaar toegewenst ( vilten en de poes... pluizig) ik hoop ook origineel te zijn met mn nieuwjaarsgroet!

groetjes Merel

trudette, said...

Succes met je voornemens, moet lukken toch ? :)

Anneke said...

Met het schaamrood op mijn wangen moet ik bekennen dat ik je nog niet eens behoorlijk bedankt heb voor je prachtige cadeau... Maar: ik ga het goedmaken! Komende woensdag staat er een berichtje gepland dat geheel en al aan jou en De Theemuts is gewijd! (Ik ben er héél blij mee, dus bij deze: Thanx!)
Mijn eerste -ongeschreven- goede voornemen van het nieuwe jaar is zojuist uitgevoerd: mijn blog iets meer structuur geven. En tsja, toen ik eenmaal bezig was heb ik ook maar een nieuw lijstje gemaakt van Nederlandse 'Crafty Girls' (waaronder jij). Staat leuk, zo'n groep creatievelingen bij elkaar!

NoeKs blogt... said...

Hoi! we linken al met de webwinkels, maar ik zag dat je ook blogt ;)
En ik moest lachen om het verhaal van je kat.
En...zijn de mannen van mijnwebwinkel niet aardig? Ik wilde net daarna overstappen??!